Ebooks Bol.com

ebooks-bolEen van de grootste online boekhandels van dit moment is Bol.com. Naast hun ruime collectie gewone boeken hebben ze de laatste jaren ook flink geïnvesteerd in het digitale lezen. Hierbij zijn ze druk bezig om zoveel mogelijk boeken ook digitaal te downloaden te zetten, naast de nieuwe boeken die het laatste jaar vaak meteen al digitaal als ebook beschikbaar zijn, worden er ook nog regelmatig oudere titels digitaal beschikbaar gemaakt. Tevens biedt Bol u naast de Nederlandstalige boeken ook vele Engelstalige boeken aan in het digitale formaat.

Een boek kopen is bij deze online boekhandel dan ook echt eenvoudig gemaakt. Of u nu op zoek bent naar een paperback of een ebook, bij Bol.com ben je op het juiste adres. Met vele miljoenen boeken zit je hier helemaal goed. Naast een complete Nederlandstalige collectie boeken hebben ze nog vele andere talen. Denk hierbij aan Engelstalige, Duitse, Franstalige en boeken in het Pools. Door het alsmaar groeiende aanbod boeken zit je hier helemaal goed.

Bekijk hier het volledige aanbod ebooks van Bol

Goedkope ebooks bij Bol.com

Een van de voordelen bij Bol.com is de laagdrempelige website waar u met een paar klikken uw aankoop kunt bevestigen en meteen uw boek na betaling kunt downloaden. Daarom is het zeker de moeite waard als u op zoek bent naar een ebook om hier eens een kijkje te nemen. Door de samenwerking met het Kobo platform zijn je ebooks na aankoop meteen gesynchroniseerd met je digitale boekenplank van Kobo. Met een Kobo reader kan je dan ook supersnel aan de slag en praat je over minutenwerk. Het werk wat je namelijk moet verrichten om je aankoop via Bol.com op je ereader te krijgen. Daarnaast is de Kobo app ook beschikbaar in de Google Play store en de Apple store zodat je ook hier je boeken snel en eenvoudig kunt lezen.

Heb je een ereader van een ander merk zoals Sony, Amazon of welk merk dan ook. Dan kan je je aangekochte boeken van Bol nog steeds eenvoudig downloaden, maar is het afhankelijk van de type ereader hoe je deze kunt toevoegen aan je digitale boekenplank. Over het algemeen is het misschien iets omslachtiger, maar het werkt zeer zeker wel.

Alles over digitaal lezen bij Bol.com

Voordeel van ebooks kopen

Een ebook kopen kent ten opzichte van een papieren boek vele voordelen. Een ebook kopen bij Bol.com is daarbij een goede keuze wat ons betreft. Je kunt je aankoop namelijk meteen downloaden, of op een moment wanneer het jou uitkomt. Door de integratie met Kobo heeft u ook de mogelijkheden om gebruik te maken van Kobo Plus. Dit is een abonnementsdienst waarmee je onbeperkt boeken kunt gaan lezen. Voor de grote lezer kan dit zeker interessant zijn, maar als u een ebook over een x-aantal jaar nog een keer wilt gaan lezen dan is een ebook kopen misschien verstandiger. Boeken kopen bij Bol.com is ook nog eens extra voordelig. Ondanks dat de prijzen bij de diverse boekhandels vaak identiek zijn, heeft een ebook kopen via Bol zeker wel voordelen. Alle voordelen nog een keer op een rijtje dan:

  • Grootste Nederlandstalige ebook aanbod!
  • Vele anderstalige ebooks verkrijgbaar
  • Volledige integratie met Kobo readers
  • Na aankoop meteen je ebook downloaden
  • Vele goedkope ebooks en zelfs een aantal gratis ebooks!

Bekijk hier het volledige aanbod ebooks van Bol

Lees je boeken nu online

Online je boeken lezen is hiermee wel erg eenvoudig. Wilt u meer weten over het digitale lezen? Of wilt u bekijken welke boeken er nu allemaal verkrijgbaar zijn als ebook? Dan kunt u verder lezen op onze website of gebruik maken van de zoekfunctie bij Bol.com voor het actuele aanbod aan ebooks.