E reader kopen

e Reader kopen

Bent u van plan een E reader aan te schaffen? Wanneer u veel leest is een e reader zeker aan te raden, u heeft waarschijnlijk hele kasten vol met boeken staan die u allemaal al heeft gelezen en deze nemen veel ruimte in beslag in uw huis. Het voordeel van digitale boeken op uw ereader is dat u ze als bestandje kunt bewaren en zo dus altijd uw favorieten boeken bij de hand kunt hebben. Een Ereader kunt u overal mee naartoe nemen en een stapel boeken wat moeilijker. Bekijk ons e reader overzicht en bekijk onze toppers!

kobo-glo-ereaderKobo Glo eReader

Een van de populairste ereaders van dit moment is de Kobo Glo, het is namelijk een mooi vormgegeven ereader welke handzaam is door zijn 6″ schermformaat en zeer makkelijk in gebruik is. Door o.a. zijn 1 Ghz processor en 2GB interne opslag kunt u zodra u deze reader heeft meteen aan de slag gaan met lezen, het enige wat u nodig heeft zijn dan nog een aantal boeken om te lezen, maar die heeft u ook binnen een paar klikken gedownload.

Wilt u meer informatie over deze ereader en wat deze allemaal kan? Klik dan hier voor meer informatie over de Kobo Glo eReader, of bestel hem meteen via onderstaande link en dan heeft u hem morgen in huis.

Bestel de Kobo Glo eReader

sony-reader-touch-prs-t3Sony Reader PRS-T3

Misschien wel de beste eReader van dit moment is de Sony Reader PRS-T3 welk de succesvolle opvolger is van de PRS-T2(n). Deze ereader heeft namelijk een van de beste e-inkt schermen van dit moment en is net zo handzaam als de Kobo Glo met zjin 6″ scherm formaat. Standaard heeft de Sony reader ook 2GB intern geheugen welke d.m.v. een microSD kaart nog uitgebreid kan worden.┬áMet de Sony PRS-T3 kunt u werkelijk waar eigenlijk alle digitale boeken makkelijk teruglezen, van Epub formaat t/m TxT bestanden, PDF of Jpeg boeken het maakt niet uit, u leest ze allemaal net zo comfortabel op deze digitale lezer.

Wilt u meer informatie over deze ereader en wat hij allemaal kan? Klik dan hier voor meer informatie over de Sony Reader PRS-T3, of bestel hem meteen via onderstaande link en dan heeft u hem de volgende dag in huis.

Bestel de Sony Reader PRS-T3